Torsdag.


Jag älskar min nya soffa. Jag skulle kunna bo i den.
Idag ska de shoppas och gå på systemet. För imorrn blir de party och på lördag blir det inflyttningsfest! hej jag längtar! Ge mej helg!


Skojja inte om att de va party.


image288

Shit vi förfesta från 6 till 12.. Hej jag blev full. Men de va sjukt kul!


Igår på förfesten.


Jeanette: Gud vad Patrizia som är här är lik Patrizia i Idol..
Jag: Haha du är ju dum i huve.. visste du inte att de är hon?

ååh..





byebye couch.



Idag sålde jag min soffa. nu börjar de bli riktigt tomt här. Först Alex, sen min stora soffa.
Men de ska in en ny, när jag hittat den perfekta! eller bara en skön..
Faktiskt rätt skönt att bli av med det där aset. Nu ska de mubleras om och köpas lite nya grejjer!



Fia och fotboll.



Igår kom fia förbi. Tanken var att vi skulle se på en film och mysa med godis och dipp, men de sluta med att vi öppna en vinare och satt under fläkten och rökte och snacka massa skit om allt istället.

Men de är därimot skit att jag hyrde en film som vi inte såg, och dessutom har jag inte hunnit lämnat tillbaka den idag för att jag kom hem från cup nu. Så jag kommer få betala avgift för skiten imorrn.

Cupen gick också skit. Eller vi vann alla matcher i första gruppen, sen gick man vidare till en till grupp och där spelade vi alla 3 matcher oavgjorda. Och de räckte tydligen inte. Tråkigt, men ändå rätt skönt. Sov typ bara 2 timmar inatt och är så nu sjuuuuuuukt trött.. Skjut mej!

image287
freeeeedom







Skit taxi.




Shit, igår när Ronja hade beställt en taxi hakade jeanette på. Vi vart en för mycket i bilen då men trodde de skulle vara lungt eftersom de inte är första gången man har åkte 1 eller 2 för många i en taxi. Men inte den här jävla gången. Fittchaffören vägrade låta oss åka när vi var en för mycket.. Och när vi då hoppa ur och sa att vi skulle betälla en annan, en större sa han att vi va tvungna att betala. För vaaad? Vi hade ju inte ens åkt.
Men han vägra åka. Han sa att han skulle stå kvar där tills vi hade betalat. Och gjorde vi inte det skulle han polisanmäla oss... (?)
WHAT!!!!! gubbjävel..

Annars va kvällen igår så sjukt rolig! Va först hos kotten, sen hem till jonatan och han fula gran. Sen till Bj!

image286


(Och nej, jag lyckades inte få med Fia den här gången heller)


Dagens I-landsprobelm!!!!!




Kan inte bestämma mej om jag tycker han är sjuukt het eller bara en fjollig tjej kille.

image285

Då var det fredag!


Och party lär det bli. Fia är påväg hit och jag fick henne att besöka systemet (för första gången) och köpa vin och kanske kankse så kan jag övertala henne att festa som fan ikväll. Hon är svår. Men jag ska nog tagga upp henne!
Själv är jag sjukt taggad! Men har därimot inget bestämt vad som kommer hända sen. Men de löser sej!

Nej ska städa lite här nu.. Kanske ses ikväll!!


image284




Hejdå!


image283


Idag åker min sötnos Frida till Thailand på nått utbytes grejj. Hon blir borta fram tills midsommar. 3 månader i Thailand och resten av tiden i norrland. Och hon får inte träffa någon hon känner under utbytestiden. Hoppas hon får det underbart. Synd bara att hennes solbränna kommer försvinna i norrland nånstans innan man hinner träffa henne. hähä.



Han är schöön.



Peter Settman när han går fram till bordet där alla orginterare sitter på Idrottsgalan: - Va kul att ni hitta hit..



Onsdag.


Omg, jag boka nyss teoriprov. Va har jag gjort?!
Fyfan va tråkigt de ska bli att plugga. Jag är redan trött. Och de är fys med fotbollen klockan 21.00 i Eriskberg. Skönt att jag får skjuss dit. Jag vill inte tappa bort mej igen.


image282

Alex kom förbi idag. Fan va weird de kändes när han sa att han skulle åka hem.
Hans hem är ju här.. (jag vet, släpp det och gå vidare din patetiska jävel)



Vilse i Eriksberg.


Idag var jag ute och gick med stavar. Tänkte att jag skulle gå till Eriksbergsskolan (som inte ligger så långt härifrån) eftersom vi har träning där imorrn och jag vet inte riktigt var den ligger.

"De kan ju inte ta så lång tid att gå dit och tillbaka"... om man inte tapparbort sig i Eriksberg på vägen hem det vill säga.
När jag hade gått till skolan tänkte jag att de kändes så långt. Och beslutade mig för att ta en genväg tillbaka. Vilken visade sig vara de sämsta jag kunde göra. De slutade med att jag hamnade framför en åker. En åker! Gick tillbaka där jag börja och testa ännu en genväg. Gick och gick, och kände inte alls igen mig och fick lite panik (fråga mig inte varför) tills det tog stopp. De gick inte att gå vidare. Så de va bara att tralla tillbaka på ruta ett och gå hem den vägen jag kom ifrån. Fan va jävla arg och trött på mig själv jag var då.
Över 1 och ½ jävla timma va jag borta.

De positiva är ju att jag brände mer fett..


Oops.


Nyår!

image281

Shit vad kort hår! Nästa månad ska jag skaffa långt!!


blocket.se


Nu har jag lagt ut min soffa på blocket. Jag är lite nervös att nån idiot vill komma och kolla på soffan, sen mördar eller rånar mig..? Jag tänker tvinga hit Alex eller pappa.
Och hoppas de finns nån som vill ha den. Den är snygg!
Men 30 kr fick man betala för att ha den på blocket. Men de äre väl värt hoppas jag. Okej! 30 kr är inge mkt. Men just nu är jag fattig och dom 30 kronorna kunde gått till bröd istället. Eller 3 öl på systemet..





Tisdag.


Sitter och lyssnar på Rix morron zoo. Gert har en påse med pengar med sig som ligger och "sover". Så nu får folk ringa in och föröska "väcka" dom. Ååååååh. Folk är så jävla pinsamma. Kan inte lyssna mer nu när dom gör bort sig. Igår var det en tjej som ringde in och stönade till sig 1000 kr. För 1 miljon lyssnare. Jag dog.
Men ganska lätt förtjänta pengar för henne! Skit samma.

Idag måste jag springa på löpbandet. I 30 min! Hej jag kommer fan svimma. Men har våran nya tränare sagt det så har han. Och jag måste få lite kondition. Har cup i helgen, om man blir utagen dvs.

image277



De är inte lätt.


Kom hem från träningen skit hungrig. Och vad har jag hemma? Inte ett piss. Fått suttit och gnagt på bordskanten. Och imorrn har jag varken frukost fika eller lunch. Så jag kommer få gå upp extra tidigt för att hinna åka till statiol i svartbäcken innan jobbet för att få lite mat.
Och ingen alex är hemma heller. För han bor inte här längre. Fan va tomt.
Jag måste verkligen gå och lägga mej nu. hungrig och ensamen...


Hahahaha fan va lack jag hade blivit först.



"När jag skulle föda min dotter så skulle de undersöka där nere..
Barnmorskan utbrister: OJ VAD HÅRIGT!KOM OCH TITTA KARIN(en annan barnmorska)MEN VA MYCKET HÅR DET ÄR!! Jag tänkte direkt; shit okej.. kanske inte har hunnit snygga till därnere men måste hon påpeka det såfär högt?:$
Hon menade ju förstås bebisens huvud och ingenting annat :'D"



Så här roar jag mej en lördags kväll.


image276

Och jag som klagar på att alex sitter framför cs i timmar. Jag skojjar inte om jag har suttit och bloggat i 4 timmar. Jag hittar bara mer och mer bloggar jag sitter och läser ut. Nu sist hitta jag Bingos blogg. Den var rolig och hade mkt sexiga pics :)
Har smällt i mej en pizza. Nu har jag fan ångest. Har blivit mkt av det på sistonde. Usch. De är inte ens speciellt gott. Och dyrt är skit också. Jävla skit-mat!






Idag blev det tomt i min lägenhet.


Alex flyttade alla sina saker idag till sin nya lägenhet. Han har ingen säng där än, så han sover här till dess. De kommer bli väldigt tomt utan han i lägenheten. De är tomt nu också när alla hans grejjer är borta.
Men de ska bli skönt också. Ska bli skönt och kunna få ha det mer städat eftersom alex är så djävulskt stökig av sej. Och de är skönt att äntligen blivit av med hans stora jävla databord sa han ensvisades om att ha eftersom det va det enda bord som var tillräckligt stor för att spela cs på (?)

Har suttit och kollat in Barcelonas match. Och dom vann säkert med 4-0. Jag är så glad!

P-p-p-paaarty!


Igår vare en så sjukt kul kväll!
Jag billy och pussy började med att förfesta här.  Billy satt och sa hela tiden. - Bli inte Dj malin, lova mej att aldrig bli de. Så vi drog ner till min kära granne och festa lite istället. Sen gled vi vidare till People. Mkt folk och bra musik och sjukt full. Sen var jag och billy typ en timme på max och hela vägen hem fick jag höra en smaskig story av han :)


Jag invigde min nya digitalkamera!

image274


image275




image273





Haha


Satt och kolla "Blondinbellas" blogg och såg denna bild.
De är ju min granne wille!! hahahah eller hur!

image272

Äre fest eller äre fest.


Jag är as taggad på fest.. Sitter och laddar ner massa musiiik.
Idag ska jag nog ha premiär för min digitalkamera. Jag fick den när jag fyllde.
Grejjen är den att jag har lätt (jävligt lätt) på att inte ha koll på va jag lägger mina grejjer. Så jag vette fan om jag kommer våga ha med kameran. Men å andra sidan kan jag ju inte bara ha den ligga hemma.
Roliga bilder de lär blir då. Bara massa naken bilder på alex.


image270image271




Johan Glans


Om man älskar Johan Glans måste man se den här! HAHAHAHHAHAAH
Så jävla söt.


http://www.youtube.com/watch?v=ugIrcuk-T6s


image269
Lägg märke till Kjell Bergkvists crack-dance.

Torsdag.


Inatt somande jag vid 4 och gick upp halv 6.. Sov knappt 1½ timme. Jag trodde jag inte skulle överleva dagen men man blir typ övertrött och blir pigg som fan istället. Ända tills jag kom hem. Då slockna jag i 3½ timme.
Och imorrn är de fredag. Och jag vill fira att jag fyllt. Eller jag vill dricka.
Men jag har fan vart sjuk hur länge som helst så jag bör inte.
Får se hur de går imorrn.. Hoppas jag stannar hemma och kryar på mej så jag kan träna på söndag.


Rihanna till Sverige.


Den 12 mars kommer Rihanna till Sverige. Hej jag vill dit och dregla!!!!






Alex är en rolig karl?




Jag frågade Alex nyss varför han inte laddat ner Vänner åt mej som jag tjatat om.

- De kan jag vaäl göra. Men då gör jag det på din dator om du ska se på det.
(försökte skämta till de) - Nej men jag hade inte tänkt att se på det.
- Men då är det väl onödigt att jag laddar ner de om du ändå inte ska se.
- Jag dreeeeeeeev med dej, det fattade du väl?!?! De är väl klart jag ska se skiten.
- Nej!
- Men du sa "men då gör jag det på din dator om du ska se på de." Och då föröskte jag va rolig och säga att jag inte skulle se på de..
- Ja men då är de ju onödigt att ladda ner de..
- Men du är ju så jävla humörlöös.

Jag orkar inte. jag vill sova.







ojoj.


Somade efter 22.00 idag. Skit skönt! Men så vaknade jag efter tolv nångång igen och kan inte somna om. Så jävla värdelöst. Och sjuk är man också. JAG VILL BLI FRISK!g

Hade fotbollsmöte idag med nya tränarna. 3 st är dom. Och de kändes bra. Vi börjar redan imorrn. Men jag kan ju naturligtvis inte vara med. Hoppas jag blivit frisk tills sön. Vi ska ha träningar söndagar också. Vilket innebär att man egenligen lär ha en nykter lör om man ska prestera bra på den.
Men de känns iaf skit kul att allt börjar nu igen! träningar 3 ggr i veckan + att jag fick en träningsdagbok för gym av alex idag.
Känner mej skit taggad nu. Hoppas de håller i sej också..



8 januari.


Folk har dödat min mobil nu på morronen. Jag var inte till jobbet idag, vilket alla måste ha trott eftersom dom inte gav upp att ringa en kl 10.00 på morronen. Fast jag är glad att ni ringde också.

Sitter här och väntar på paket och frukost i soffan av min pojkvän. Gjort de i en timme nu utan resultat. Han sover. Har väckt han 5 ggr och sagt att jag vill ha paket och frukost, men de verkar han skita i.

Nej jag får väl gå upp och göra min egen frukost och leta upp paketen och gratta mej själv.

Tack ni som grattade mej :)
Och speciellt tack för uppmuntran elsa och cristian... jag hatar er.






8 januari.


Idag fyller jag åååår.
shit jag har åldersnojja...


happyface.


Efter 11 dagar utan internet är jag äntligen lycklig igen.
Nej så illa äre de inte. Men ÄNTLIGEN slipper jag titta på allt skit på tv! Har suttit och kollat på simson nu en timme, bara för de va de bästa på tven. och jag hatar simson!

Är fortfarande sjuk. Hoppas jag orkar gå till jobbet imorrn iaf..
Nu måste jag blogga och kolla facebook. bye!

Nyår!

Mitt nyår vart jätte bra och trevligt. Inte världens röjj för att vara nyår men det vart ändå jätte bra.
Det började hos Frida. Där vi fixade oss från fula monster till nått bättre. Fråga mej inte hur många ggr den där jävla frida emilsson bytte mellan TVÅ klänningar. pust.
- Är den här fin på? Eller är den här bättre? Asså jag fåår paniik! Usch jag känner mej inte nyår! Ni kommer vara mkt finare än mej. Men om jag har den här klänningen med skärp då? Neej, de är skit fult. Om jag har halsbandet till då? Va tycker du malin?!?! Eller ska jag ha den andra med leggings? blablabalblablabla... shit pommfritt!

Vi åt världens godaste mat. Lövbiff med gorgonzola! Sen taxi till Bj.
När det började räknas ner sen sprang vi till baren:
- VARSIT GLAS CHAMPAGNE!!! SNABBT!
- Ni får betälla flaska om ni ska ha champagne.
- Okej, men vi tar de!!! Hur mkt blir de?
- 650 kr tack
- Eeeh. (tittar på varann) eeh.. Du! Jag tror de blir bra med.. ett glas vin bara. De skulle va gott.



image267

Hej igen!


I en vecka idag, har jag varit utan internet. Det har varit tungt. Speciellt när tven sviken en med helt värdelösa pogram. Undra hur mkt skit jag egentligen zappat runt på under denna vecka. Allt ifrån Kungafamiljens år till Våra värsta år till nån ny jävla talk-show med en mörk man som är en blandning mellan Dr Phil och Oprah. Oprah har jag också suttit och kolla på. Hon hade Bee Movie tema. Jag vart helt fast och vill så gärna se den skit filmen nu!!

Just nu sitter jag på jobbet. Och jag är typ sjuk, igen. De är typ 3-4 gången på 2 månader.
Mamma vill att jag ska gå och kolla upp mej. Jag ska, sa jag. Men jag orkar inte ta mej till sjukhuset för att inte få nått vettigt svar.
Och vad ska dom göra åt mej när jag frågar varför jag är sjuk jämt.. Kan dom kolla upp om immunförsvaret har dött? För de verkar mitt har gjort..

Ååh vad jag önskar att jag har fått tillbaka mitt internet och hemtelefon när jag kommer hem!
Ska jag va ärlig får jag skylla mej själv att jag inte har de. Jag har inte skött mina räkningar. Slarvade bort min första räkning. Öppnade inte ens påminelse-kuveret .(trodde det var en vanlig räkning som jag tänkte betala sen) Och sen när väl inkasso kom så fattade jag ingenting. Sen en dag var allt dött i min lägenhet.
Men nu har jag lärt mej nått nytt iaf.

RSS 2.0