Ny blogg!


Jag och elsa har skaffat en ny tillsammans. Och vill man får man mer än gärna haka på.

http://enhelvetes.blogg.se/

Blir lite mer uppdateringar när man är fler!


Torsdagen.


Vic och Wille kom förbi på morronen. Jag och victor  började kolla på gammla big brother avsnitt igen. Vi körde det i söndags non stop i 4 timmar med lisa. Bästa bakis pogrammet. Och ja! De är min mamma som satt och spela in progammet till mej när jag hade fotbolls träning. Så kul tyckte jag de va. Men jag tackar mej själv för de idag.

Olivier de Paris: De där som hände med Carolina, de va ett misstake.. no no..  på svenska jag menar att de va en misstanke. De va en misstanke.
hahah

Sen gick jag och nettan till hennes morfar på sjukhuset och hälsade på. Och sen köpte vi taco. Blev häng nere hos wille på kvällen. Lisa drog också! Så tråkigt. Men jag hoppas verkligen att vi ses snart igen. Vi hör ju ihop!

Klockan är halv elva. ROLIGT! Vafan ska jag göra nu.. alla slutar typ sju.






VALBORG!


Santotini!
image333

Valborg blev en riktigt bra dag! Vaknade av en FULL elsa kvart över nio! - SOVEEEER DU?!? VARFÖR DEE?
En annan väntade med att börja kröka tills klockan blev halv 11 iaf. Sen bar de iväg och möta ANNA som jag inte hade sett sen hon flydde till australien i sepember. Så jävla kul och se henne igen! Sen drog vi till Santorini.
Där va stämningen på topp hos alla! Riktigt bra! Efter de bar de hem för att ätas. Och sen vidare till Annas syster Sofie, där fylle sncket var i full gång. Glädje, tårar, ilska! Älskar fylle-snack! hahah
Men skit i de. Vi drog sen till en förfest. Jag hade glömt mobilen hemma och vi fick inte tag i port koden. Så fick gå och väcka stackars Elsa som inte såg så måttligt road ut och skulle be om telefon nr.

Kom in sen iaf, men gick typ lika snabbt igen. Drog till Uplands där kön va helt sjuk. Trodde de skulle vara en fördel att stå på listan, men inte på Uplands. Jag trodde jag skulle klämmas ihjäl. Stod och rå hettsa killen framför att han skulle bli bättre på att tränga sen tills han lacka och bad mej va tyst. Ops. Sorry för att man tycker de är roligare där inne än i kön. idiot. Men Uplands va en FLOPP! Shit. musiken och människorna sög. Och jag blev sjukt full. Satt och drack min Gredos hela kvällen som jag smuggla in. Billigt. Jag och Fia drog hem ganska tidigt. Kebab och sen somnade jag riktigt gott.

image334



Welcome!


 Ännii är tillbaka! Och de är guld! Sommaren kommer bli bra nu!

RSS 2.0